Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014

Μετά το μπουγατσάν έρχεται το σουβλάκι τουλουμπάκι -Το νέο γλυκό που έχει ξετρελάνει τη Βόρειο Ελλάδα [εικόνες]

Μετά το μπουγατσάν έρχεται το σουβλάκι τουλουμπάκι -Το νέο γλυκό που έχει ξετρελάνει τη Βόρειο Ελλάδα [εικόνες]
Μετά το μπουγατσάν, το... υβριδικό γλυκό, διασταύρωση της περίφημης μπουγάτσας Θεσσαλονίκης και του κρουασάν, άλλο ένα γλυκό που έφτιαξαν «πολυμήχανοι» ζαχαροπλάστες από τη Βόρειο Ελλάδα κάνει θραύση τελευταία. Πρόκειται για το σουβλάκι-τουλουμπάκι.


Σύμφωνα με το Thrakitoday.gr πρόκειται για μια γευστική σύνθεση από τουλουμπάκια, βουτηγμένα στη σοκολάτα τα οποία προσφέρονται πάνω σε ξυλάκι που φτιάχνει ζαχαροπλαστείο στην Ξάνθη.

Το ιδιαίτερο γλύκισμα που πλέον έχει βρει τη θέση του στις αγαπημένες επιλογές τόσο των κατοίκων της Ξάνθης όσο και των επισκεπτών της πόλης, καθώς διεγείρει με έναν εκπληκτικά μοναδικό τρόπο τον ουρανίσκο όσων έχουν την τύχη να το γευτούν ενώ και μόνο η εντυπωσιακή του όψη... προκαλεί και τους πιο δύσπιστους να το δοκιμάσουν.

Το γλυκό που έχει ξετρελάνει την Ξάνθη παρασκευάζεται στο «Γλυκοπωλείο», που βρίσκεται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 182 στην Πλατεία Ελευθερίας.Πηγή: Μετά το μπουγατσάν έρχεται το σουβλάκι τουλουμπάκι -Το νέο γλυκό που έχει ξετρελάνει τη Βόρειο Ελλάδα [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/172870#ixzz3FCfTVkgG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε παρακάτω το σχόλιό σας.
Απαγορεύονται οι προσβολές προς τους άλλους χρήστες.
Σας υπενθυμίζουμε πως οι περισσότερες αναρτήσεις προέρχονται από άλλες ιστοσελίδες και ιστολόγια και δεν αποτελούν πάντα άποψή μας.