Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

Τίτλοι τέλους για το iPod Classic

Η προχθεσινή μέρα για την Apple έφερε μεταξύ άλλων το λανσάρισμα μίας συσκευής που ανήκει σε μία καινούρια για την εταιρεία προϊόντική κατηγορία όπως είναι το Apple Watch, αλλά και το "θάνατο" ίσως της πιο εμβληματικής της πρότασης. Μακριά από τα φώτα του event, τις ανακοινώσεις του Tim Cook και τη μουσική των U2, έπεφτε η αυλαία για το iPod Classic, μία από τις συσκευές της Apple που έχουν συνδεθεί όσο λίγες με την "καινοτομία" της.


Το iPod Classic, λοιπόν, εγκατέλειψε σιωπηλά την επίσημη σελίδα της Apple, αλλά και το online store της. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό φυσικά, καθώς την τελευταία φορά που η Apple πραγματοποίησε ένα μικρό update στο κλασικό μοντέλο ήταν το μακρινό 2009.
Η "θρυλική" συσκευή είχε κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2001 με ένα slogan που τότε είχε κάνει αίσθηση: "1.000 τραγούδια στην τσέπη σας". Το παρθενικό της μοντέλο κόστιζε 399 δολάρια, είχε λευκή ή μαύρη σχεδίαση και σκληρό δίσκο με χωρητικότητα 5GB. Ήταν η πρώτη φορά που η Apple λάνσαρε συσκευή με click wheel και το καινοτόμο UI της έμελλε να αφήσει εποχή, τουλάχιστον μέχρι να αντικατασταθεί από τις οθόνες αφής...
Με την απόσυρση του iPod classic από την Apple, φεύγει από την αγορά και η τελευταία συσκευή της εταιρείας με 30-pin connector (καθώς και το iPhone 4S σταμάτησε να διατίθεται μετά τις ανακοινώσεις των νέων iPhone 6 και 6 Plus), τουλάχιστον όσον αφορά το επίσημο δίκτυο πωλήσεών της.Πηγή: digitallife.gr

Read more: http://rss-now.blogspot.com/2014/09/ipod-classic.html#ixzz3DVrCYdOQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε παρακάτω το σχόλιό σας.
Απαγορεύονται οι προσβολές προς τους άλλους χρήστες.
Σας υπενθυμίζουμε πως οι περισσότερες αναρτήσεις προέρχονται από άλλες ιστοσελίδες και ιστολόγια και δεν αποτελούν πάντα άποψή μας.