Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014

Κυρτή οθόνη υπολογιστών από την LG στην IFA

H LG θα παρουσιάσει στην έκθεση IFA στο Βερολίνο μία κυρτή οθόνη διαγωνίου 34 ιντσών, με αναλογία πλευρών 21:9 και τεχνολογία IPS, η οποία εκτός από PC θα μπορεί να συνδεθεί και με υπολογιστές της Apple με θύρα Thunderbolt 2. 


Το μοντέλο LG 34UC97, όπως ονομάζεται, με το κυρτό σχήμα θα υποστηρίζει μέγιστη ανάλυση 3440×1440 pixels και θα είναι επίσης εξοπλισμένο με στερεοφωνικά ηχεία συνολικής ισχύος 7W με ειδικές ρυθμίσεις για την όσο γίνεται καλύτερη απόδοση ήχου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρτή οθόνη της LG θα αποτελεί ιδανική λύση για όσους έχουν ανάγκη από μια πραγματικά μεγάλη επιφάνεια εργασίας με την ένωση δύο ή και περισσοτέρων οθονών μεταξύ τους, όπως μπορείτε να δείτε και στην συνοδευτική εικόνα αυτού του post. 

Σύμφωνα με το Engadget, η LG θα παρουσιάσει και άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις οθονών στην IFA, όπως την 31 ιντσών οθόνη που θα μπορεί να υποστηρίζει αναλύσεις 4Κ, η την οθόνη που θα απευθύνεται στους gamers και θα έχει συχνότητα λειτουργίας τα 144 Hz. Το σίγουρο είναι, όμως, ότι η LG 34UC97 θα γίνει -και δικαίως- ένα από τα highlights της έκθεσης.


Πηγή: pestaola.gr

Read more: http://rss-now.blogspot.com/2014/08/lg-ifa-kyrti-o8onh.html#ixzz3BE4Ceidw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε παρακάτω το σχόλιό σας.
Απαγορεύονται οι προσβολές προς τους άλλους χρήστες.
Σας υπενθυμίζουμε πως οι περισσότερες αναρτήσεις προέρχονται από άλλες ιστοσελίδες και ιστολόγια και δεν αποτελούν πάντα άποψή μας.