Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών

Την παραίτησή του υπέβαλε στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου… των Κυπριακών Αερογραμμών Αντώνης Αντωνίου, η οποία και έγινε αποδεκτή.
Η εξέλιξη αυτή σημειώθηκε μετά τη συζήτηση από το υπουργικό συμβούλιο έκθεσης επί καταγγελιών εναντίον του κ. Αντωνίου για χρέωση στον λογαριασμό της εταιρείας αγορών κρασιών και εξόδων του προσωπικού του αυτοκινήτου, καθώς και για παράβαση των κανονισμών ανάθεσης εργασιών της εταιρείας.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι ο γενικός διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών που διενήργησε την έρευνα, δεν διαπίστωσε δόλο εκ μέρους του κ. Αντωνίου, αλλά στο θέμα της ανάθεσης εργασιών προέκυψε ότι λόγω παρερμηνείας των προνοιών των κανονισμών δεν ακολουθήθηκαν απόλυτα κάποιες προβλεπόμενες διαδικασίες.
Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποδέχθηκε την παραίτηση του κ. Αντωνίου, την οποία είχε υποβάλει λίγη ώρα πριν από τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.
Είπε ακόμα ότι στην επόμενη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, την ερχόμενη Τετάρτη, θα διορισθεί νέος πρόεδρος της εταιρείας.
Η παραίτηση του κ. Αντωνίου έρχεται εν μέσω των διεργασιών που άρχισαν χθες για πώληση των Κυπριακών Αερογραμμών σε ενδιαφερόμενη αεροπορική εταιρεία ή άλλον οργανισμό, από τους 21 που εκδήλωσαν μη δεσμευτικό ενδιαφέρον.

Πηγή: kentrinews.gr

Read more: http://rss-now.blogspot.com/2014/08/pareti8ike-o-proedros-kypriakon-aerogramwn.html#ixzz3BE3swTzQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε παρακάτω το σχόλιό σας.
Απαγορεύονται οι προσβολές προς τους άλλους χρήστες.
Σας υπενθυμίζουμε πως οι περισσότερες αναρτήσεις προέρχονται από άλλες ιστοσελίδες και ιστολόγια και δεν αποτελούν πάντα άποψή μας.