Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

Season 5 is coming: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα της 5ης σεζόν του Game of Thrones

Έχουμε πλέον συνηθίσει παραγωγή του Game of Thrones να προσθέτει σε κάθε σεζόν νέους χαρακτήρες πιο γρήγορα και από ότι τους σκοτώνει. Έτσι, μόνο έκπληξη δε μας προκαλεί η ανακοίνωση της HBO σχετικά με τους νέους ηθοποιούς που θα κάνουν την εμφάνισή τους στην 5η σεζόν της επικότερης σειράς των τελευταίων ετών.

 Η πλειοψηφία των νέων χαρακτήρων αποτελούν μέλη της οικογενείας Μαρτέλ, οπότε αναμένονται σημαντικότατες εξελίξεις.
 Πρώτος στη λίστα ενδιαφέροντος λόγω του πλούσιου βιογραφικού και των επιτυχιών του, βρίσκεται ο εμπειρότατος Βρετανός ηθοποιός Τζόναθαν Πράις που θα ενσαρκώσει τον απόκοσμο θρησκευτικό ηγέτη Χάι Σπάροου.
 Στην 5η σεζόν θα γνωρίσουμε και τον μεγαλύτερο αδερφό του πρίγκιπα Όμπεριν Μαρτέλ, Ντόραν Μαρτέλ, στον οποίο δίνει σάρκα και οστά ο Σουδανός ηθοποιός Αλεξάντερ Σίντινγκ. Το γιο του Ντόραν Μαρτέλ, Τράισταν Μαρτέλ θα υποδυθεί ο  Τόμπι Σεμπάστιαν.
 Στη σειρά εισέρχεται και ο Νελ Τάιγκερ Φρι με το ρόλο του Μιρσέλλα Μπαραθον, του μεγαλύτερου παιδιού των Σέρσι και Τζέιν Λάνιστερ.
 Ο Ντόμπι Οπάρι μας συστήνεται ως Άρεο Χότα, αρχηγός της φρουράς του Ντόραν Μαρτέλ.
 Τη Νυμέρια Σαντ, δεύτερη κόρη εκτός γάμου του Όμπεριν Μαρτέλ θα υποδυθεί η Τζέσικα Χένγουϊκ. Ακόμα μία κόρη του Όμπεριν, την Τιεν Σαντ, θα ενσαρκώσει η Ρόσαμπελ Λορέντι Σέλερ.
 Ως μεγαλύτερη κόρη του Όμπεριν, Ομπάρα Σαντ, μας συστήνεται η Κίσα Κασλ-Χιους.
 Τέλος, ο Ένζο Ζιλέτι εμφανίζεται ως Γεζάν, ένας πρώην έμπορος σκλάβων.

Η ανακοίνωση του HBO στο βίντεο που ακολουθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε παρακάτω το σχόλιό σας.
Απαγορεύονται οι προσβολές προς τους άλλους χρήστες.
Σας υπενθυμίζουμε πως οι περισσότερες αναρτήσεις προέρχονται από άλλες ιστοσελίδες και ιστολόγια και δεν αποτελούν πάντα άποψή μας.